Outdoor Retaining Wall

Location: North Vancouver

Date: March 10, 2015

Service: Outdoor Living

 

With limited space due to steep slopes and rugged terrain—this backyard project required a unique design.

The architect’s solution was to create elaborate retaining walls, walkways and step up and down levels, and finish the design off with a lovely waterfall that flows into a peaceful coy pond—and that’s what we did.

 

Lighting was also installed throughout to provide guidance at night and to create ambient light for evening enjoyment.

This now functional and roomy backyard is the perfect example of how a challenging space can become a functional space.  

 

Love this project?

Share it with friends:


Explore Other Projects:

Outdoor Living Extension to Burnaby Home

Burnaby

Explore

Outdoor Retaining Wall

North Vancouver

Explore

Outdoor, Free-Standing Cedar Deck for Shaughnessy Home

Shaughnessy, Vancouver

Explore

Request a Consultation

Fill in your details and we will arrange for you to speak with one of our friendly and knowledgeable team members. We look forward to hearing all your ideas.

Request Now